Hakkımızda

Hakkımızda

Dentcity Smile Hakkında

Türkiye’de uygun fiyatlarla üstün kaliteli diş tedavileri sunmaktayız. Her yıl dünyanın her yerindeki hastalarımıza güzel gülümsemeler sunuyoruz. DentCity Smile olarak eksik dişlerinizi düzeltmek, dişlerinizin arasındaki boşlukları kapatmak, gülüşünüzü yeniden tasarlamak veya eksik dişlerinizi değiştirmek için bir diş tedavisi planlıyoruz.

Motivasyon kolaydır

Temel Değerlerimiz

Hastalarımıza en ileri teknoloji diş ürünleri ve diş hizmetlerini uluslararası sağlık standartlarında sunuyoruz. Türkiye’deki diş hekimlerimiz deneyimli olup, estetik diş hekimliği ve ağız cerrahisi alanlarında uzmanlaşmıştır. Maksimum hijyen ve sterilizasyon protokollerimiz Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından onaylanmıştır.

 

İnovasyon

Değişimi benimseyin, buluşları teşvik edin ve sürekli olarak hastalarımızın iyiliği için ağız sağlığındaki gelişmeler

Merhamet

Hastalarımızın farklı geçmişlerine özen ve hassasiyet gösterin ve meslektaşlarımız ve topluluklarımızda cömertlik

Bütünlük

Yüksek etik ve profesyonel standartlara bağlı kalın, sorumluluklarımız güven, dürüstlük ve herkese saygı ile

Ofisimiz

Diş Kliniğimiz, Avrupa’nın diş turizmi başkenti Antalya’da bulunmaktadır. Dünyanın en çok ziyaret edilen dördüncü şehri olan Antalya, Akdeniz’in incisi olup, 200 mavi bayraklı plajı, enfes Türk mutfağı, deniz manzaralı otelleri, şehir içindeki tarihi mekanları, gece hayatı ve 9 ay güneş ışığı ile size eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Tüm Avrupa ülkelerinden, Amerika Birleşik Devletleri’nden veya Avustralya’dan Antalya’ya her mevsim her zaman direkt uçak bileti bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Türkiye’de planladığınız diş tedaviniz için Ücretsiz Fiyat Teklifi Almak.

Blog

En Son Blog ve Makaleler

No Content Available